Peter Coesmans

Peter Coesmans (1965) is een onafhankelijke en zelfbewuste interim manager die complexe opgaven naar duurzame en vitale resultaten leidt. Samen met opdrachtgevers creëert hij een creatief en constructief klimaat waarin ideeën kunnen worden uitgewerkt tot resultaten, visies en oplossingen. Hij is een expert op het gebied van niet-lineaire projecten en weet vaak snel potentiële knelpunten te identificeren en aan te pakken. Hij ziet altijd mogelijkheden om projecten en programma’s te versnellen.

Naast een omvangrijke praktijkervaring beschikt Peter Coesmans ook over een ruime kennis van methodes en standaarden, zoals Projectmatig Werken, Prince II, Agile (DSDM/Atern) en Programma management (SOS). Verder is hij IAF-assessor van workshop facilitators en bestuurslid van IPMA-NL.

30 jaar ervaring

Al meer dan twintig jaar ondersteunt Peter Coesmans bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit-organisaties bij innovaties, veranderingen en competentie-trajecten. Als interim manager, project/programmaverantwoordelijke, facilitator of mentor/coach werkt hij op basis van duidelijke afspraken en eenduidige communicatie. Met zijn transparante en soms onorthodoxe werkwijze organiseert hij tastbare resultaten die, ingebed in de organisatie, optimaal aansluiten op de bestaande processen.