Mensen zijn cruciaal

Mensen zijn cruciaal voor het slagen van een project, proces of programma; voor het realiseren van wezenlijke veranderingen. Resultaten beklijven immers alleen als ze ook worden gedragen door de mensen die ze moeten uitvoeren. Het is de kunst van het mobiliseren en afstemmen van de persoonlijke motivatie en inzet van alle betrokkenen op de gewenste veranderingen – zowel op werkvloer-, management- als directieniveau. De kunst om binnen tijd en budget kwalitatieve oplossingen te realiseren.

Flexibel, dynamisch en verantwoordelijk zijn; daar draait het om als interim manager, facilitator of als mentor/coach. De juiste methode kunnen inzetten, evenzeer als deze ook weer op het juiste moment kunnen loslaten. Snel kunnen schakelen of alternatieve routes kunnen uitzetten als de situatie dat vereist. Leiding geven en daarop aanspreekbaar blijven, ook als het even tegen zit.
Kortom, door bij iedere opdracht de juiste combinatie te maken van de menselijke en zakelijke aspecten voor de juiste oplossing.